Tietoa meistä

Pian 30-vuotiaan yrityksemme menestyksen takana on aina ollut ja tulee jatkossakin olemaan tinkimättömän rehti asiakaslähtöisyys sekä laadukas ja aikataulussa toimitettu työ.

 

Olemme Salon seudulla toimiva pitkäikäinen, tunnettu ja luotettava yritys.

 

Teemme pienen suunnittelutoimiston ketteryydellä, mutta suuren toimijan laatutasolla erittäin kilpailukykyisiä suunnitelmia ja selvitystöitä.

 

Asetamme aina suunnitelmissa, hankinnoissa ja projektivalvonnassa asiakkaan edun ensimmäiseksi, jotta lopputulos on tilaajan kannalta paras mahdollinen.

 

Yritys

 

Vuonna 1993 perustettu yrityksemme sai vuonna 2016 uuden nimen, kun pitkän historian perheyrityksessä nostettiin seuraava sukupolvi mukaan toimintaan. Samalla energia nousi suurempaan rooliin ja se heijastui nimen lisäksi uuteen logoon. Nimestä erottuva A-kirjain symboloi yhtä lailla liekkiä tai lämmintä tupaa, mutta myös positiivista suuntausta ylöspäin.

 

Henkilöstö

Tero viander

Toimitusjohtaja / Energia-asiantuntija

Tero on energiatekniikan diplomi-insinööri ja työskennellyt energia-asiantuntijana yritysten ja kiinteistöjen parissa, energiantuotannossa sekä LVI-suunnittelijana.

Jarmo viander

LVI-Suunnittelija / -asiantuntija

Jarmo tekee sitä, minkä parhaiten osaa ja on Salon seudulla jo yli 30 vuotta tehnyt eli LVI-suunnittelijan ja -asiantuntijan tehtäviä.

Ella viander

Projektipäällikkö

Ella on Turun yliopistolta valmistunut luonnontieteiden kandidaatti (biokemia). Projektipäällikkönä hän vastaa LVI-projektien etenemisestä.