gallery/toimisto

Tietoa meistä

 

Pian 30-vuotiaan yrityksemme menestyksen takana on aina ollut ja tulee jatkossakin olemaan tinkimättömän rehti asiakaslähtöisyys sekä laadukas ja aikataulussa toimitettu työ.

Miksi valita meidät?

 

Olemme Salon seudulla toimiva pitkäikäinen, tunnettu ja luotettava yritys.

 

Teemme pienen suunnittelutoimiston ketteryydellä, mutta suuren toimijan laatutasolla erittäin kilpailukykyisiä suunnitelmia ja selvitystöitä.

 

Asetamme aina suunnitelmissa, hankinnoissa ja projektivalvonnassa asiakkaan edun ensimmäiseksi, jotta lopputulos on tilaajan kannalta paras mahdollinen.

 

Yritys

 

Vuonna 1993 perustettu yrityksemme sai vuonna 2016 uuden nimen, kun pitkän historian perheyrityksessä nostettiin seuraava sukupolvi mukaan toimintaan. Samalla energia nousi suurempaan rooliin ja se heijastui nimen lisäksi uuteen logoon. Nimestä erottuva A-kirjain symboloi yhtä lailla liekkiä tai lämmintä tupaa, mutta myös positiivista nuolta ylöspäin.

Ella on Turun yliopistolta valmistunut luonnontieteiden kandidaatti (biokemia). Projektipäällikkönä hän vastaa LVI-projektien etenemisestä.

Tero on energiatekniikan diplomi-insinööri ja työskennellyt energia-asiantuntijana yritysten ja kiinteistöjen parissa, energiantuotannossa sekä LVI-suunnittelijana.

Jarmo tekee sitä, minkä parhaiten osaa ja on Salon seudulla jo 30 vuotta tehnyt eli LVI-suunnittelijan ja -asiantuntijan tehtäviä.

Jarmo viander

LVI-Suunnittelija / -asiantuntija

Henkilöstö

Tero viander

Toimitusjohtaja / Energia-asiantuntija

Ella viander

Projektipäällikkö

gallery/tarra
gallery/_2792
gallery/_2814 (large)
gallery/_2764